Visit Heinola
 • Pleissin tiloja. Kuva: Olli Tiainen, Heinolan kaupunki.
 • Pleissin tiloja. Kuva: Olli Tiainen, Heinolan kaupunki.
 • Pleissin tiloja. Kuva: Olli Tiainen, Heinolan kaupunki
 • Pleissin tiloja. Kuva: Olli Tiainen, Heinolan Kaupunki

  Nuorisotalo Pleissi

  Nuorisotalotoiminta on matalan kynnyksen toimintaa. Nuorisotalolla nuoruus ja nuoret ovat arkea. Nuorisotalotoiminta perustuu nuoruuteen ja sen tuomiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Ohjaajamme kohtaavat ainutlaatuiset nuoret niinä yksilöinä, joita he ovat.

  Nuoruuteen kuuluu yhdessä tekeminen ja omassa vertaisryhmässä toimiminen. Nuoruus on hengailun, fiilistelyn ja yhdessä viihtymisen aikaa. Yhdessä tehdään kiinnostavia asioita, testataan rajoja, ei sitouduta pitkäksi aikaa. Tällaisia toiminnan paikkoja voivat nuorisotalot olla.

  Nuorisokeskus Pleissi on keskustassa (Lampikatu 16) sijaitseva nuorisotila 10–17-vuotiaille nuorille.

  Pleissi toimii nuorten kokoontumispaikkana, jossa on mahdollisuus osallistua erilaisiin toimintoihin, tai tulla viettämään vapaa-aikaa ystävien kanssa. Halutessasi voit mm. pelata, askarrella, kuunnella musaa ja osallistua retkille sekä leireille.

  Toivomme nuorilta ajatuksia ja ideoita mitä toimintaa he haluavat ja innokkuutta järjestää toimintaa nuoriso-ohjaajien kanssa.

  Ilmoitamme ja muistutamme Pleissin toiminnasta Facebookin ja Whatsapp-ryhmän kautta.

  Meillä on myös wifi-verkkoyhteys nuorten käytössä.

  Nuorisopalveluiden nuorisotalotoiminta on muuttanut entisen oikeustalon tiloihin (Lampikatu 16). Toiminta sisältää nuorisotalotoiminnan (10-17 vuotiaille) sekä Nuorten Talo-toiminnan (16-29 vuotiaille).

  Aukioloajat:

  Ma-ke klo 14-20 (yli 13 v)

  To klo 12-16.30 (3-6 luokkalaisten toimintaa) ja 17-20 (yli 13 v)

  Pe klo 15-22 (yli 13 v)