Visit Heinola
Visit Heinola
19.04.2017

Kiehumispiste-elokuva Wanhalla Lehtitalolla perjantaina 28.4. klo 12.00 - Tervetuloa!

Kiehumispiste on dokumenttielokuva, joka esittelee vihaisen ja jakautuneen Suomen eri osapuolet Odinin sotureista turvapaikanhakijoihin - kunnioittaen ja stereotypioita karttaen. Se on tarkoitettu johdannoksi ja keskustelun herättäjäksi ja katsottavaksi yhdessä kaikkialla siellä missä ihmiset kohtaavat.

Uusi suomalainen dokumenttielokuva Kiehumispiste esitetään Wanhan Lehtitalon 2. kerroksessa Heinolassa (Lampikatu 8) perjantaina 28.4.2017 klo 12.00. Esityksen järjestävät yhteistyössä Jyränkölän Setlementti ja Heinolan kaupunki. Näytökseen on vapaa pääsy ja dokumenttielokuvan ikäraja on 7 vuotta. Elokuva kestää 1,5 tuntia. Esityksen jälkeen on mahdollisuus jäädä keskusteluun, jota juontaa Mikko Kallio.

Tavoitteena on keskustelu, jossa ei lietsota vihaa, jossa ei ratkaista kaikkia ongelmia ja jossa ei kilpailla. Tavoitteena ei ole päätyä yhteen yhteiseen näkemykseen tai argumentoida toisia hiljaiseksi vaan se, että jokainen tuo esiin oman näkökulmansa.

Tiistaina 9. toukokuuta vietetään Eurooppapäivää, joka on Euroopan rauhan ja yhtenäisyyden päivä. Haastamme heinolalaiset järjestämään Kiehumispiste-elokuvan esityksiä matkalla kohti Eurooppa-päivää ja herättämään keskustelua.


Lisätiedot:

boilingpoint.fi

koulutussuunnittelija Mikko Kallio, puh.
044 797 2403, mikko.kallio(a)jyrankola.fi

markkinointipäällikkö Marjo Nieminen, puh.
050 593 9675, marjo.nieminen(a)heinola.fi

Kategoria: