Vuoden urheilija Pasi Koivu (frisbeegolf), vuoden nuori urheilija Emmi Pölönen (salibandy) ja vuoden valmentaja Vesa Hämäläinen (koripallo)

HEINOLAN URHEILUSSA VUONNA 2013 ANSIOITUNEET PALKITTIIN

Liikunta- ja kulttuurilautakunta palkitsi vuonna 2013 urheilussa ja liikunnassa ansioituneet wpk-talolla 8.1.2014.


Heinolan kaupunki on vuodesta 1965 lähtien palkinnut vuoden heinolalaisen urheilijan. Vuoden nuoren urheilijan, valmentajan ja tunnustuspalkinnon saajia on valittu 1970-luvulta lähtien. Lisäksi seurojen esitysten pohjalta on palkittu myös eri lajien parhaat urheilijat

Vuoden 2013 urheilussa ja liikunnassa ansioituneiden palkitsemistilaisuus pidettiin 8.1.2014 wpk-talolla, jossa palkittiin 37 heinolalaista urheiussa ja liikunnassa ansioitunutta. 

Heinolan vuoden urhelijana 2013 palkittiin frisbeegolfin Suomen mestari Pasi Koivu, joka oli myös paras eurooppalainen European Open 2013 -kisoissa. Suomen Firsbeegolfliitto on valinnut Pasin myös vuoden 2013 pelaajaksi. Pasi Koivu edustaa heinolalaista Lords of Discgolf -seuraa.

Vuoden 2013 nuorena urheilijana palkittiin salibandymaalivahti Emmi Pölönen, joka on palkittu mm. salibandyliiton Talentleirin Allstars maalivahtina, kutsuttu -98 tyttöjen tähdistöotteluun. Emmi on myös seuransa Salbandy Heinolan vuoden tyttöjuniori 2013.

Vuoden valmentajan palkinnon sai Heinolan NMKY:n Vesa Hämäläinen, joka on saanut juniorikoripalloilun Heinolassa vahvaan nousuun. Vesa on myös järjestänyt Heinolassa koripallotapahtumia kuten Heinolan alakoulujen katukoristurnauksen, johon osallistui lähes 500 koululaista.

Tunnustuspalkinnon sai Kirsi Heikkilä Salibandy Heinola ry:stä, kunniamaininnan Jani Pesonen Heinolan Erotuomarikerho ry:stä ja Kunnon Kuntalainen 2013 -mitallin Seppo Hokkanen. Lisäksi palkittiin lajiensa parhaat urheilijat (kts liite)

Liikuntatoimisto